Inquiry Now
spanduk1
spanduk2
spanduk3

proses teknologi

proses teknologi

Sajrone 8 taun wutah perusahaan, kita tansah
wis nyedhiyakake pelanggan produk sing apik, dhukungan teknis lan layanan sawise-sales swara.
  • proses perakitan

    proses perakitan

    proses perakitan

    Ndandani motor, tabung pemanas, pengontrol suhu, bilah kipas, lan komponen liyane ing posisi masing-masing lan sambungake nganggo kabel.

  • proses testing

    proses testing

    proses testing

    Tindakake tes fungsional ing fryer udara kanggo verifikasi kontrol suhu, deteksi tombol, lan katon.Ngenali lan mbenerake cacat utawa cacat ing tahap iki.

  • proses potting

    proses potting

    proses potting

    Isi fryer hawa karo bahan protèktif kanggo nyegah karusakan.

  • Proses Packaging

    Proses Packaging

    Proses Packaging

    Penggorengan udara dikemas kanggo kiriman, kalebu laci sing wis diinstal lan aksesoris liyane.

klasifikasi kateko

klasifikasi

  • Penggorengan Udara Mekanik
  • Visual Air Fryer
  • Smart Air Fryer

produk kita

produk kita

  • MEKANIKAL-AIR-FRYER_1
  • MEKANIKAL-AIR-FRYER_2
  • MEKANIKAL-AIR-FRYER_3
  • MEKANIKAL-AIR-FRYER_4
  • indeks_VISUAL-AIR-FRYER_01
  • indeks_VISUAL-AIR-FRYER_2
  • indeks_VISUAL-AIR-FRYER_3
  • indeks_VISUAL-AIR-FRYER_4
  • indeks_SMART-AIR-FRYER_1
  • indeks_SMART-AIR-FRYER_2
  • indeks_SMART-AIR-FRYER_3
  • indeks_SMART-AIR-FRYER_4

skenario aplikasi

skenario aplikasi

babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

indeks_perusahaan

Ningbo Wasser Tek Electronic Technology Co., Ltd. minangka produsen peralatan omah cilik sing dumunung ing Cixi, pusat peralatan omah cilik ing Ningbo, mung 80km adoh saka Pelabuhan Ningbo, nyedhiyakake transportasi sing trep kanggo para pelanggan.Kanthi enem jalur produksi, luwih saka 200 buruh trampil, lan bengkel produksi sing ambane luwih saka 10.000 meter persegi, kita bisa njamin produksi volume dhuwur lan pangiriman produk sing pas wektune.Sanajan ukuran produksi kita ora gedhe, kita ngurmati saben pelanggan lan nyedhiyakake layanan sing paling apik kanthi rega sing luwih kompetitif.Komitmen kanggo kualitas lan kaunggulan ngluwihi pengalaman 18 taun ing ngekspor peralatan omah, nggawe kita siap kanggo ngladeni klien ing saindenging jagad.

ndeleng rincian

sertifikat paten

sertifikat paten